algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

Futbol Insular

Si les coses no s'arreglen aviat, existeix el perill que molts de clubs federats no acabin la temporada malgrat el seu entusiasme. Tot, per culpa dels grans dispendis que han de realitzar i que de bon segur no esperaven que fossin tan importants. Ens explicarem. A la primera jornada de Tercera Divisió, els col·legiats mostraren, en deu partits, seixanta-vuit targetes grogues i set de vermelles, que, traduït en pessetes sumen cent noranta-sis mil pessetes, tenint en compte que les grogues estan sancionades en dues mil cinc-centes pessetes i les vermelles en tres mil set-centes cinquanta. Quant a Regional Preferent, s'obsequiaren setanta grogues a set-centes pessetes, que sumen quaranta-nou mil dues-centes cinquanta pessetes i tres vermelles a mil, tres mil. Total, entre Tercera i Preferent la Federació ingressà la quantitat de dues-centes quaranta-vuit mil dues-centes cinquanta pessetes. Imaginau que encara falta posar-se en marxa Primera, Segona, Tercera juvenils i cadets. A quant pujarà dominicalment la factura? Ja sabem que la Federació és un pou sense fons. Per sufragiar el sou del president, votat pels assembleistes, fins als sous oficiosos del cap de premsa, assessors... Tot ha de sortir de les targetes que, tan alegrement, mostren els col·legiats cansats de presenciar, a través de la petita pantalla, jugades molt més conflictives que no mereixen la mínima atenció, amb diferent criteri que la majoria de col·legiats de la nostra Territorial. Tot això exigeix una ràpida reunió entre Borràs i Domènech, amb l'objectiu d'unir criteris, ja que, pel contrari, ens temem, com dèiem, que tantes anomalies signifiquin el final del futbol balear. Però falta el principal, els drets d'arbitratge, seixanta-sis mil pessetes pels clubs Tercera Divisió.


Jornada preferent
Dijous es farà la 2a jornada de Regional Preferent. Els col·legiats nominats són els següents: Casa Miss-Independent (Pérez Granados). La Victòria-Felanitx (Serrano Pérez). Ferrioler-Alaró (Polo Mas). Peguera-Montuïri (E. de la Cámara). Port Sóller-Sóller (Albiol González). Penya Arrabal-Esporles (Lillo Martín). Alcúdia-Santanyí (Gómez Alcántara). Cardassar-La Unió (Garza Maisana). Calvià-Sta. Ponça (Fernández Carrió). Espanya-Montaura (Bauzà Martorell).


Carolina Domènech
Ja es coneix el debut de la flamant ascendida a Segona B, Carolina Domènech. El Comitè Nacional li ha assenyalat el pròxim partit Hèrcules-Rayo Vallecano com a quart àrbitre, mentre que a Vidal Felani li ha correspost ser àrbitre assistent del Mèrida-Compostel·la.


Soledat
Notícies fresques de Son Malferit. Una vegada haver-se reincorporat com a tècnic Toni Vich, que ahir ja va dirigir la sessió de preparació, es comptava amb la incorporació, igualment, dels jugadors, Bruno, procedent del Binissalem i de Jorge, la temporada passada a les files del Ferrioler. Continuaran les noves incorporacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.