algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Arranca el mes més dur pel Palmer Palma

El Palmer Alma Mediterrània Palma continua preparant el partit de diumenge davant l'Acunsa Gipuzkoa Basket. L'equip mallorquí sap de la importància del partit i coneix també la importància del duel en el qual els de Palma volen prolongar els seus bons resultats a Son Moix, on han aconseguit sumar dues importants Victòries contra el Leyma Coruña i l'ICG Força Lleida.

«Jugarem en un horari de matí i és l'excusa perfecta per venir i gaudir d'un partit de bàsquet abans de dinar amb la família», ha dit Álex Pérez en la roda de premsa prèvia al partit, convidant així els aficionats a acudir a Son Moix.

Pel que fa a l'esportiu, ha indicat que espera «un partit molt competit». «Tenim moltes ganes de tornar a jugar a casa i arribam al partit amb alguns jugadors tocats. Pavel intentarà ajudar-nos en el partit i Wesley està fent un esforç per recuperar-se de la intervenció», ha afegit el tècnic andalús.

El Palma vol tornar a guanyar i la plantilla és plenament conscient de la duresa i nivell del rival que hi haurà davant. «La lliga és molt complicada i cada dos partits és diferent. Per nosaltres tots els partits són finals i qualsevol equip pot guanyar a qualsevol. El diumenge tal vegada ens varen pesar una mica les cames del passat dijous i esperam que ara, amb el treball de la setmana i sense partit enmig, estem millor», ha explicat Álex Pérez que ha subratllat la importància de sumar la victòria aquest diumenge.

«Necessitam enllaçar una ratxa positiva perquè jugam contra Gipuzkoa, però després anam a jugar a casa de Juaristi, que és un rival directe, rebrem el Huesca, un altre rival directe i visitarem el CB Prat, un altre. És un mes complicat per nosaltres i en el que hem de demostrar que volem ser d'aquesta lliga», ha reafirmat Pérez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.