algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

El propietari del Reial Mallorca, acusat de presumptes incidents racistes i d'assetjament sexual

Robert Sarver, propietari del Reial Mallorca i dels Phoenix Suns, ha estat acusat d'uns presumptes incidents de racisme i assetjament sexual que estaria investigant l'NBA i que fins i tot podria desembocar en la seva expulsió de la lliga de bàsquet.

L'analista esportiu Jordan Schultz ha assegurat aquest divendres a través d'un missatge de Twitter que l'empresari estatunidenc estaria relacionat amb una sèrie d'incidents de caràcter racista i d'assetjament sexual.

«L'NBA prepara una gran història acusant el propietari dels Suns, Robert Sarver, segons les fonts, de racisme, sexisme i assetjament sexual en una sèrie d'incidents. Amb bastantes evidències per a recolzar aquestes afirmacions, hi ha una possibilitat real que la lliga retiri a Sarver per la força», relata el periodista a través d'aquesta piulada a la xarxa social.

Aquest dissabte, tant Sarver com els Phoenix Suns han publicat un comunicat assegurant que aquestes informacions són falses i mostrant la seva preocupació per aquestes. Sigui com vulgui, el Reial Mallorca no ha fet cap declaració i manté la prudència i el silenci.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Fendestas
Ahí llevas razón.
Como si no fuera suficiente con los nuestros.

Valoració:-2menosmas
Per Fendestas, fa mes de 2 anys

A Mallorca hi arriba el millor de cada casa.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente