• Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

El Mallorca atura els peus al Menorca 100-91

L'equip de Sastre demostrà que el bàsquet sovint s'oblida del pressupost i s'imposà al Menorca per 100-91

LOGITRAVEL 100
MENORCA 91

LOGITRAVEL MALLORCA: Whippy (13), Green (20), Knutson (18), Bivià (21) i Amador (11) -cinc inicial-, Cabot (-), Justo (9), Miky García (4) i Alonso (4).
A
notaren 24/45 llançaments de dos, 12/27 triples i 16/21 tirs lliures. 27 rebots (10 en atac), 5 pilotes perdudes i 22 faltes personals, a més d'una tècnica a Whippy.

MENORCA BÀSQUET: Blanch (6), Coppenrath (8), Pérez (6), Otegui (-) i Navarro (17) -cinc inicial-, Jiménez (7), Bas (8), Bravo (4), Arteaga (22), Morentín (13) i Matalí (-).
Anotaren 23/43 llançaments de dos, 9/19 triples i 18/22 tirs lliures. 32 rebots (8 en atac), 16 pilotes perdudes i 25 faltes personals.

PARCIALS: 28-21, 55-43 (descans), 77-64 i 100-91 (final).

ÀRBITRE: Serrano Velázquez i Fernández Sánchez. Sense eliminats.

Una vegada més, David va superar Goliat. El bàsquet demostrà que no sempre se n'entén de pressuposts, fet que el Menorca Bàsquet va aprendre amb una dolorosa derrota al Palau Municipal d'Esports d'Inca davant el Logitravel Mallorca (100-91).
Josep Maria Berrocal, tècnic dels menorquins, havia declarat abans del partit que havien de deixar el Mallorca per sota dels 90 punts per vèncer. No va ser així i Xavi Sastre va tornar a guanyar la partida al conjunt de Maó.

L'encert de Green en el primer quart en llançaments triples (3/4) va donar ales a l'equip mallorquí, una situació que Berrocal intentà aturar a còpia de canvis, com l'entrada de Jiménez per Pérez. En el segon quart es va mantenir la tònica amb el gran joc local, que no desentonà ni tan sols després de la tècnica assenyalada a Whippy, i arribà a la mitja part amb 12 punts de renda.
Després del descans, el conjunt menorquí va intentar reduir les diferències, però la pèrdua de pilotes, 16 per 5 dels contrincants, fou un llast massa gran per al conjunt menorquí.

En el minut 31, el Mallorca aconseguí la seva màxima diferència en el marcador, que arribava en aquell moment als 15 punts (79-64). Els homes de Sastre defensaren aquesta renda amb totes les forces, però el Menorca s'arribà a acostar a només 4 punts (86-82).

Aleshores va tornar a aparèixer Green amb un triple. Una jugada més tard, una cistella de dos de Knutson tornava a posar les coses en el seu lloc. Per part local destacaren Bivià, Green, Whippy i Amador; i per part visitant, sobretot Arteaga, que evità, amb els 22 punts que anotà, que la diferència fos encara més gran.