nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Sastre: “A Inca em sent a casa”

El tècnic del B. Mallorca reconeix que l'equip haurà de lluitar per la salvació però, “amb feina”, no descarta cap sorpresa

Xavi Sastre, entrenador del Bàsquet Mallorca, se sent a casa amb l’equip del Raiguer i creu que el seu conjunt s’alçarà quan agafi un poc més de confiança. Tot i això, és realista i assumeix que atès el seu pressupost hauran de començar lluitant per la permanència per afrontar altres reptes més endavant.

Heu notat molt el canvi de passar de Muro a Inca?

Aquí em sent a casa, ja havia estat a Inca abans i, a més, de qualque manera continuu al Muro, ja que el Bàsquet Mallorca és la fusió dels dos equips.

I en la categoria?

Entre LEB Plata i Or no he notat un gran canvi, potser la pressió mediàtica, a Muro no ens prestaven tanta atenció. La LEB Or és més potent per la presència d’alguns equips exACB, però la resta dels equips estan en funció de la categoria, així que és més o manco igual.

Quin creieu que és el lloc del seu equip a la LEB Or?

Tenim un pressupost molt ajustat i, per aquest motiu, pens que el nostre lloc està en la lluita per evitar el descens. Si després passa com a Muro que tot rutlla bé i entram al play off perfecte, però el presupost no engana.

Què ha falta a l’equip aquestes primeres jornades per poder guanyar?

Ens ha faltat agressivitat, tant en defensa com en atac. Ens hem de llevar una mica la por.

Com veieu el rendiment dels jugadors estrangers?

Sabíem que Jason era una aposta segura, els seus números els darrers anys l’avalen. A Keep encara li falta adaptació, va arribar fa només 15 dies i confiam que sigui el nostre home fort dins de la pintura, ha d’intimidar i aportar rebots. Tiedeman, per la seva banda, acaba de sortir de la universitat i també ha de meneser adaptació. Acabarà jugant bé, sempre entrena al cent per cent i a la pretemporada demostrà tenir un gran llançament exterior.

Joan Riera estava cridat a comandar aquest equip la temporada passada, però les lesions l’impediren rendir al seu màxim nivell, com el veieu per aquesta campanya?

Riera ha de ser el líder de l’equip, però els darreres 15 mesos li han passat factura per recuperar-se tant físicament com mentalment, però estic segur que serà un dels millors bases de la categoria.

La primera victòria de moment s’ha resistit...

Si, i l’hem de menester, més que per nosaltres per la nostra afició. Tot i que continuen donant suport a l’equip, han de menester una petita empenta per oblidar el canvi de nom i veure l’equip com el seu de sempre.

El Valladolid és un rival complicat per sumar.

Sí, és cert, tenen un gran joc exterior i dins la zona un Robert Battle molt en forma, però estam fent feina cada dia als entrenaments per poder guanyar i tenim molta il·lusió d’aconseguir-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.