nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Mallorca es rendeix a les «valentes dones»

Antic, Armengol, Munar i Mulet s'ajunten al Parlament per homenatjar les jugadores del Mariana

Les jugadores del Joventut Mariana i el seu cos tècnic reberen ahir un merescut homenatge de les autoritats de les Illes Balears i del seu poble, Sóller, que vibrà quan la plantilla sortí a la balconada de l'ajuntament de la Vall per oferir l'ascens als seus conciutadans. Amb una agenda plena d'actes i recepcions el dia començà per a les noves jugadores de Lliga Femenina amb una visita al Palau de la Premsa, seu del Grup Serra, on el seu editor, Pere A. Serra, rebé l'equip solleric per felicitar-lo per la seva gesta, ja que ha aconseguit l'ascens a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.

Més tard, les jugadores, el cos tècnic i la directiva es desplaçaren al Parlament de les Illes Balears, on varen ser rebuts pel president del Govern balear, Francesc Antich; per la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, i la consellera d'Esports del Consell, Dolça Mulet. Maria Antònia Munar fou la primera que felicità les jugadores i els agraí que hagin deixat «el nom de Mallorca tan amunt». A continuació, el president Antich ressaltà el paper de model que les dones del Mariana tindran per a altres joves de les Illes i les animà a continuar fent feina a favor del club solleric. Finalment, Armengol destacà els valors de «disciplina, esforç, amistat...» que representa un grup com aquest d'esportistes, i desitjà que les institucions «puguin estar a l'altura de les circumstàncies» en la nova etapa del club a la Lliga Femenina.

La festa per a les integrants del Joventut Mariana, després d'un llarg dia atenent autoritats i mitjans de comunicació, acabà a la plaça de la Constitució de Sóller, on centenars d'aficionats les esperaven per felicitar-les i per compartir amb elles l'alegria de l'ascens.Després de la recepció oficial que els oferiren les autoritats de Sóller, les jugadores del Mariana sortiren al balcó de l'ajuntament per dirigir-se als seus seguidors, que les ovacionaren per la gran fita aconseguida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.