El Bàsquet Inca imposa la seva llei

El conjunt de José Luis Abós superà sense problemes el Jovent Alaior per 27 punts

BÀSQUET INCA 88
JOVENT ALAIOR 61

El Bàsquet Inca s'estrenà aquesta pretemporada amb una còmoda victòria davant el Jovent Alaior en el primer partit del Torneig Illes Balears que durant aquest cap de setmana es dispurarà a la pista del Palma Arena. La diferència de categoria entre inquers (LEB Or) i els menorquins (LEB Bronze) provocà que el conjunt que entrena José Luis Abós no tingués cap problema per endur-se'n el triomf. El Bàsquet Inca encarrilaren la seva victòria en els darrers cinc minuts del primer temps i gràcies a un parcial de 13-5 s'escaparen en el marcador.

Ja en la segona part, el tècnic inquer va fer molts de canvis, però la diferència continuà augmentant. Cal destacar pels inquers el jove menorquí Jan Orfila, màxim anotador del seu equip amb 15 punts juntament amb l'italo-argentí Roccia.Els nous fitxatges del Bàsquet Inca deixaren un bon sabor de boca. Hamilton dominà sota la cistella, el grec Manolopoulos, molt efectiu anotà 4 de 5 en cistelles de dos punts i Thomas Terrell, qui jugà menys, aportà 8 punts i demostrà estar en bona forma.