• Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Drac Inca acabà amb tots els dubtes

Moragas fou la gran estrella d'un partit que l'Inca sentencià amb certa comoditat en el darrer quart

CAJA RIOJA 57
DRAC INCA 75

CAJA RIOJA: Ulises Déinz (9), Martin Rajniak (15), Héctor Marcía (9), T.J. Lindeman (15), Michael Wells (9) -cinc inicial-, Juan José Sampedro (0), Pablo Sánchez (0) i Sergio Rodríguez (0).
15 de 34 en llançaments de dos punts, 7 de 23 en triples i 5 de 7 en tirs lliures. 20 rebots -16 de defensius i 4 d'ofensius- i 15 faltes personals.
DRAC INCA: Sergio Rodríguez (5), Adrián Boccia (6), Quique Moragas (29), Chris Sneed (0), Lolo Castro (4) -cinc inicial-, Alberto Alzamora (12), José María Pedrera (9), Joan Riera (10) i Stevie Johnson (0).
MARCADOR (cada quart): 21-10, 30-33, 49-50 i 57-75.
ÀRBITRES: Els madrilenys Morales i Fernández. El partit va acabar sense cap jugador eliminat.

El Drac Inca féu ahir una passa de gegant a l'hora d'assolir l'objectiu de l'ascens en vèncer amb claredat el Caja Rioja en un partit marcat per la reacció dels mallorquins en el segon quart.

Tot i que els primers deu minuts els de Jesús Gutiérrez disposaren d'un sòlid avantatge de quinze punts (27-12), un parcial de 0-21 a favor del conjunt de Juan Díaz canvià el desenllaç del matx. L'Incà passà a dominar la situació (30-36), amb un Moraga excepcional tant en atac com en defensa -anotà 29 punts i capturà 11 rebots-.

Encara que els de La Rioja van despertar en el tercer quart, assetjant l'avantatge que els visitants havien assolit, els darrers deu minuts esdevingueren un tràmit per als del Raiguer, que sentenciaren l'enfrontament (51-70) en faltar dos minuts, quan els locals van baixar definitivament els braços i donaren per perdut el matx.