algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Mrsic fou un botxí per al Drac Inca

L'aler del Granada anota 27 punts i acaba amb totes les il·lusions de l'equip inquer

C.M. Granada.
Un tercer quart desastrós i l'aportació individual de Veljko Mrsic acabaren per tombar un Drac Inca que oferí una bona imatge a Granada, però que no pogué amb la qualitat individual d'un dels favorits a l'ascens.

I això que el grup de Xavi Sastre forçà un ajustat final de partit. A falta de 6 minuts havia aconseguit situar-se a només sis punts del Granada, però un triple de Paco Rueda i algunes errades en atac acabaren per determinar el triomf dels andalusos.

Ni els punts de Bulfoni salvaren el Drac Inca, que notà en excés la pobra aportació dels homes de la banqueta. Només Young, amb 19 punts, anotà, mentre que el conjunt de Valdeolmillos s'aprofitava de la rotació. Amb tot això, els inquers aconseguiren donar la cara en el primer quart, encara que en la recta final del mateix el Granada pegà una estirada. El Drac Inca reaccionà i es ficà en el partit de la mà de Bulfoni, que sempre estigué molt inspirat. Emperò el tercer quart fou una creu per als mallorquins, perquè el Granada es distancià definitivament. Mrsic es convertí en un autèntic malson des del perímetre i Doblas féu molt de mal en el joc interior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.