• Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

El Drac Inca té problemes per vèncer

Els murers pagaren el fet de jugar precipitadament en els moments decisius del partit

DRAC INCA 82
MURO 77

DRAC INCA (46+36): Rodríguez (16), Palacín (9), Tuky Bulfoni (16), Willy Villar (10), Txomin López (14) "cinc inicial", Nicolás, Carrasco (14) i Cruz (3).
14/24 tirs lliures, 16/29 llançaments de dos punts, 12/24 de tres, 30 rebots (5 ofensius), 15 pilotes perdudes, 26 faltes personals. Eliminats: Txomin López (m. 39) i Carrasco (m. 40).
GRUPOTEL.COM MURO (41+36): Tolo Oliver (13), Guillem Coll (2), Esmoris (3), Miquel Àngel Llompart (22) i Kiko Ramón (6) "cinc inicial", Chus García (9), Toni Jiménez (4), Llobera (3), Víctor Fernández (6), Corbacho (3) i Martorell (6).
17/26 tirs lliures, 21/37 llançaments de tres punts, 6/26 de tres, 28 rebots (12 ofensius), 9 pilotes perdudes, 24 faltes personals. Eliminat: Miquel Àngel Llompart (m. 40).
MARCADOR (cada cinc minuts): 16-9, 24-23 (primer quart), 37-29, 46-41 (mitja part), 58-44, 61-53 (tercer quart), 72-64 i 82-77 (resultat final).
ÀRBITRES: Hermida i Enfedaque. En línies generals encertats.
INCIDÈNCIES: Uns 500 espectadors al Palau d'Esports d'Inca, en el partit de presentació del Bàsquet Inca, que jugà sense els dos jugadors estrangers, Nicke Davis "lesionat", i Leo Gutiérrez "que disputà la final del Campionat de Món a Indianàpolis", ni els dos nacionals Berto Alzamora i Micky López, lesionats.

Segona victòria del Drac Inca sobre el Grupotel.com en la present temporada. Els homes de Pere Andreu varen tenir a les seves mans, un altre pic, la possibilitat de sorprendre el conjunt de la LLiga LEB. Però els visitants jugaren precipitadament i no aprofitaren que els locals estaven carregats de faltes personals en el darrer quart, amb perill de quedar eliminats Palacín, Sergio Rodríguez i Carrasco.

En els primers minuts el Drac Inca pesà per damunt dels seus adversaris i els encerts en el llançament de cistelles triples possibilitaren en set minuts de joc un avantatge d'onze punts (20-9). La banqueta murera reaccionà i els canvis, sobretot l'entrada del base Chus García, varen ser a prop de capgirar el marcador (24-23, en el primer quart).

En els següents deu minuts els homes de José Àngel Samaniego aconseguiren, un altre pic, onze punts de diferència, però començaren a cargar-se de faltes personals. En el descans el marcador assenyalava només cinc punts a favor dels locals, que notaren l'absència dels dos estrangers, Nick David i Leo Gutiérrez, així com la de Berto Alzamora i Micky López.

Aquest fet pot ser preocupant en la primera jornada de la LLiga LEB, diumenge vinent al mateix pavelló. Quan quedaven només 3.33 minuts de joc efectiu, els locals continuaven dominant, però per vuit punts (75-67). Arribaren després les primeres eliminacions, però els murers no aprofitaren les seves possibiitats. La precipitació tornà a ser el pitjor enemic dels homes de Miquel Andreu.