cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Bàsquet Muro s'acomiadà abatut

Els mallorquins varen perdre contra l'Adepaf i quedaren quarts

MURO 59
ADEPAF 74

BÀSQUET MURO (35+24): Jesús García (13), Guillem Coll (3), Pampín (21), Víctor Fernández (8), David Polo (2) "cinc inicial", Cantarellas, Uria (3), Mateu (7), Ramis i Castilla (2). Eliminat: Mateu.
ADEPAF FIGUERES (43+31): Trias (16), Roig (4), Verdaguer (2), Tarrés (8), E. Vallmajó (10) "cinc inicial", Luque (7), López, Prieto (2), Oliveras (16) i J. Vallmajó (7). Sense eliminats.
ÀRBITRES: Sánchez i Gil.
INCIDÈNCIES: Cornellà B es proclamà campió de la fase d'ascens a la Lliga EBA, que es disputà en el poliesportiu de Figueres. El campió i l'Adepaf Figueres s'asseguraren l'ascens.

A.O. Figueres.
Bàsquet Muro acabà amb poca sort la fase d'ascens a la Lliga EBA. El grup de Manolo García, amb el dipòsit buit i anímicament derrotat, va ser una presa fàcil per a l'Adepaf. De fet, el partit es va decidir en els primers minuts i va ser durant els quatre quarts un monòleg del cinc català. Ningú del Muro no estava per juguar un tercer partit. Aixecar-se d'una derrota en el darrer segon ja es difícil i fer-ho de dues es gairebé impossible. El conjunt mallorquí ha acumulat molta mala sort aquests tres dies, una rara prolongació d'allò que ha passat tota la temporada.

Adepaf Figueres es jugava l'ascens a l'EBA i ja sentencià abans d'arribar a la mitja part (35-43), malgrat la resistència de Xavier Pampín i de Jesús García per aconseguir un resultat més digne. Hem de ressaltar, així mateix, la gran professionalidat de David Polo que, malgrat una lesió que es va fer en el primer partit, volia juagar contra l'Adepaf, intervenint infiltrat amb un embenat funcional.

La directiva del Bàsquet Muro té intenció de sol·licitar a la Federació Espanyola la concessió d'una plaça vacant en el cas de possibles renúncies. L'ascens del Montcada i Gramenet a la LEB 2 possibilitarà l'ascens dels tres primers de la fase de Figueres, i els murers aspiren a una renúncia per jugar a la Lliga EBA.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.