algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

La junta directiva del Drac Inca decidirà avui si engega Abós

El tècnic aragonès, malgrat els bons resultats, té detractors al club

El Drac Inca celebra avui la seva habitual junta directiva setmanal, però aquesta amb un ordre del dia molt especial i d'una importància cabdal: engegar l'entrenador del primer equip, José Luis Abós. Malgrat que la temporada es pot qualificar com exitosa, i així mateix ho ha fet el mateix tècnic aragonès, ja que l'equip s'ha classificat pels play-off d'ascens i just ha caigut en un dramàtic cinquè partit de desempat, les relacions entre el tècnic i la directiva són nul·les des de fa un bon grapat de mesos, i just el bon camí traçat per l'equip no ha provocat el seu acomiadament.

A més, les seves relacions amb bona part de la plantilla no han estat gens bones, i les esbroncades públiques a alguns jugadors (Edu Sánchez, Montañana, Mons,...) no han fet més que agreujar-les. D'altra banda, des del primer moment no ha sabut obtenir el favor dels aficionats, que han xiulat força decisions del tècnic, començant per la marginació d'un dels ídols dels seguidors, Luis Merino. Davant aquesta paradoxal situació, bons resultats i dolentes relacions, la directiva del Drac Inca ha de prendre avui una decisió, i que passa per obrir la porta de sortida a Abós, a canvi, això sí, d'abonar-li un milió de pessetes d'indemnització.

La mesura contrària, és a dir, quedar-se amb Abós per la propera temporada, provocaria que el tècnic aragonès tingués l'espasa de Damocles damunt el cap, ja que a la més mínima ratxa de resultats dolents, el seu cap rodaria, ja que la confiança en ell és mínima. L'adéu de José Luis Abós de la banqueta inquera va acompanyat del ja anunciat del seu amic íntim, José Antonio Artigas, director general del club, almenys fins al 31 de maig.

Qui sí que interessa que continuï al Drac Inca és José Orts, director de màrqueting, i amb ell s'està negociant. La feina desenvolupada per aquest jove de Vinarós ha estat certament espectacular, introduint múltiples divertiments durant els partits, i cercant fórmules per omplir el Palau d'Esports d'Inca, cosa que ha aconseguit en tres ocasions. Pel que fa a la plantilla, també es preveu, com cada any, una gran renovació, si bé interessa quedar-se amb una sèrie d'homes que han mostrat un bon rendiment enguany, com Mons, Merino, Cabral i Stuckey (Stacey quedarà enfora de les possibilitats).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.