algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Huelva de Paco Olmos, primer rival del Drac Inca

El derbi contra Menorca serà el 24 de novembre a Maó

El Bàsquet Inca se cita amb el seu passat més recent només començar la Lliga. El sorteig, capritxós, ha volgut que el club del Raiguer disputi el seu primer partit de la Lliga 2000-2001 davant el Ciudad de Huelva, conjunt que serà dirigit aquesta temporada per l'entrenador del Drac Inca la passada campanya, Paco Olmos.

El dia 15 de setembre, al nou palau d'esports de Huelva, José Luis Abós i els seus homes començaran una temporada plena d'il·lusions, davant un equip que, sota la batuta d'Olmos i Rafa Monclova a la pista, s'està conformant a base d'un bon caramull de doblers amb l'exclusiva idea de pujar a ACB.

El primer matx que el Drac Inca disputarà al Palau Municipal davant els seus seguidors serà el 22 de setembre, davant el Rosalía de Castro.

Un dels partits més esperats de la temporada és que enfronta els dos representants del bàsquet balear, Drac Inca i Menorca Bàsquet, una rivalitat augmentada encara més pel moviment del mercat de fitxatges (Inca ha fitxat Mons, ex de Menorca, i Cabral se'l disputen els dos clubs).

El primer matx entre ambdós equips arribarà el 24 de novembre, a Maó, mentre que els inquers rebran els menorquins el 23 de març. El Drac Inca disputarà el darrer partit de la fase regular el 10 d'abril a Múrcia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.