algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

El Caja San Fernando perd el lideratge de l'ACB

Sorpresa a Sevila, on el líder Caja San Fernando va perdre el seu primer partit en la seva canxa i al mateix temps el lideratge de la Lliga ACB.

El Girona Garvia, amb un base Rafel Jofresa molt encertat, superà al conjunt andalús per 68 a 75. El dirigient del joc del cinc gironí anotà 16 punts i agafà sis rebots. També va ser decisiu el domini en el joc interior dels jugadors estragers del club català: Tim Kempteon, Danys Abrams i Larry Stewart.

Un resultat inesperat que demsotrà que en aquesta lliga regular no hi ha cap favorit clar.
El Reial Madrid superà en el derbi madrileny l'Estudiantes ADECCO a domicili per 94 a 101. Els dos tècnics, Vicente Hernández i Clifford Luyk, varen coincidir que «ha estat un partit, on l'actuació d'Alberto Herrero ha estat decisiva».

El TAU Vitoria superà en els darrers minuts el Cáceres per 62-67, després de capgirar el marcador, ja que en la mitja part els locals dominaven per 34 a 28.

Sergio Scariolo, tècnic del cinc alabès, declarà que «hem guanyat en un pavelló difícil de vèncer, gràcies a la nostra gran defensa en el segon temps».

El Bruger Joventut desmostrà que està superant la seva desafortunada actuació de les darreres semanes. El conjunt badaloní derrotà el Múrcia per 77 a 61, amb una gran actuació del base local Ivàn Corrales.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.