cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

'Agafa'm si pots' donarà 96.200 euros, el premi econòmic més gran de la història d'IB3

IB3 ha publicat a les seves xarxes socials que el programa 'Agafa'm si pots' repartirà aquest dijous, a les 16.00 hores, el pot més gran de la història de la cadena.

Agafa'm si pots és un concurs diari de preguntes i respostes conduït per Antònia Jaume i aquest dijous repartirà 96.200 euros al guanyador. El programa s'emet per la cadena de les Balears des del 2017.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa 9 mesos
Pens el mateix que "Almogàver" i "Abans el mirava" sobre IB3. No obstant això, malgrat els forasters anti-educats que a vegades hi participen, "Agafa'm si pots" els dels pocs programes que encara miro adesiara. I he de dir que aquesta jove manacorina que ha guanyat m'ha impressionat de debò. Quin pou de saviesa sense un bri de supèrbia! Enhorabona Agnès! No afluixis, hem de menester gent com tu més que mai!
Valoració:2menosmas
Per Almogàver, fa 9 mesos
El programa és el primer que no respecta les regles. Sí el concurs és en català i els concursants no saben parlar català, no s'els hauria d'admetre al concurs, hi ha prou concursos a la graella Ñorda que es fan en castellà. A més la mala educació és un tòpic habitual d'aquesta gent inadaptada i que no és vol integrar a la terra que l'ha acollida. Després són els parlants de la llengua pròpia els maleducats!!!
Valoració:4menosmas
Per Abans el mirava, fa 9 mesos
Vaig deixar de mirar awuest programa -concurs, per mor dels forasters obstinats en parlar en foraster i que ja en hi havia que també hi feien parlar a la presentadora.
Esper que el que se'n dugui el premi sigui catalanoparlant. M',és igual d'on sigui, però que respecti les regles del joc.
Perque si els fan una pregunta en català i contesten en foraster, vol dir que han entès la pregunta però que la colonitzadoritis els fa perdre l'educació.
.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente