algo de nubes
  • Màx: 15.65°
  • Mín: 7.61°
16°

'Gent de la Mar' celebra 300 programes apropant la realitat del mar a la ciutadania illenca

El programa 'Gent de la Mar' d'IB3 Televisió celebra aquest diumenge el seu programa número 300. Ho farà amb un episodi especial que acabarà amb una gran festa 'marinera'.

En aquest programa especial, Joan Florit sortirà a pescar llagostes amb Pedro Carbonell i el seu fill. Es repassarà la seva trajectòria esportiva mentre pesquen llagostes i reviuen moments espectaculars que han passat al programa.

Per part seva, Marta Ferrer compartirà una jornada marinera amb Manolo Barahona. Faran una pescadeta de roquer recordant bons moments i acabaran cuinant un arròs de peix a l'estil d'en Manolo a Portopetro.

A més, Margarita Alba i Rafel Bestard gaudiran del jetsurf a la Colònia de Sant Jordi. Es podrà veure les habilitats de cada un damunt la taula i també faran snorkel a s'illot de na Moltona.

Finalment, el programa especial acabarà amb una bona festa. Així 'Gent de la Mar' s'emet aquest diumenge a les 21.30 hores a IB3. Podeu veure aquest programa al web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. Tal com ha informat la cadena, a les xarxes socials, es pot interactuar amb l'etiqueta #GentdelaMarIB3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.