nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Martorell anuncia un segon canal de televisió

IB3 presentà ahir la nova revista Tot IB3, que neix amb la intenció de promocionar els programes de la cadena i que es lliurarà de manera gratuïta amb el setmanari Brisas

IB3 presentà ahir amb èxit la seva nova revista de programació, Tot IB3, que neix amb la intenció que sigui un canal d'informació, publicitat i promoció dels programes, actors i presentadors que formen part del canal autonòmic. La revista es distribuirà els dissabtes en la revista Brisas, que s'inclou amb el diari Ultima Hora, amb un tiratge superior als 50.000 exemplars.

En la presentació, anit al bar Marchica Club de Palma, el director general de IB3, Antoni Martorell, va anunciar que s'està estudiant la creació d'un segon canal de televisió per a les Illes, encara que va preferir no parlar de dates, ni de la situació en la qual ho faria.

Martorell no va voler deixar passar l'ocasió de recordar que IB3 complirà cinc anys de vida el pròxim mes de març i va tenir unes paraules per a tots els treballadors que han passat per la cadena i que ja no hi fan feina. "A l'equip directiu d'aquesta cadena no li agrada prescindir de gent, però el pressupost és el que és i no podem fer-hi res. Però tot d'una que les coses vagin millor, voldrem que tornin a pujar a aquest vaixell", va recalcar el responsable de l'ens.

Compromís

En aquest sentit, assenyalà que enguany IB3 treballarà a través de l'acord al qual ha arribat amb el Govern balear de contracte-programa, que ajudarà a alleujar l'ens del deute que arrossega i a dur a terme una gestió "més sana".

Entre els nombrosos convidats, no hi van faltar els rostres de la primera portada de Tot IB3: José Miguel Artigues, protagonista de la sèrie d'IB3 Mossèn Capellà, i la cantant Lluqui Herrero. A més, hi eren gran part de l'elenc de les sèries Llàgrima de sang i Mossèn Capellà; el comentarista esportiu i exentrenador del Mallorca Llorenç Serra Ferrer; la cantant Victòria Maldi i els presentadors Joan Carles Palos i Joan Montse, entre d'altres.

La revista, que neix amb la intenció de promoure IB3, informar-ne i donar-li publicitat, consta de vuit pàgines a tot color. A l'acte hi assistiren el director d'Ultima Hora i Brisas, Pedro Comas; Paula i Miquel Serra, consellers de l'empresa editora, i Pau Garcia, de la impremta Ingrama.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Biel, fa mes de 13 anys
Idò el PP vol que TV Mallorca es converteixi en el segon canal d'IB3, una idea que no desagrada a Unió Mallorquina. El segon canal d'IB3 passa per eliminar TV Mallorca, senyor Martorell? estaria bé que ho aclareixi. Una altra cosa. Ningú ha dit ni ase ni bèstia d'aquest nou regal que fa Martorell a Don Pedro, o en Pere de ses Tanques. Una revisteta encartada al Brisas que els ciutadans de Balears segurament pagam a preu de canari jove. A canvi de què, senyor Martorell, que l'Ultima Hora i el Diari de Balears el tractin bé a vostè,a IB3 i a la princesa, també coneguda, anys enrera, com "la pantera rosa"?
Valoració:-1menosmas
Per Manel emprenyat, fa mes de 13 anys
No cal un segon canal, amb TV Mallorca en tenim prou. Inclús convertiria TV Mallorca en el primer canal de ses illes, fent sucirsals a la resta d'illes amb la mateixa fòrmula. I després... fora IB3.

TV Mallorca, dèficit zero. IB3, dèficit de 170 milions d'euros. Cal dir més?

Una tudadissa i mala gestió evidenciada pel diaris del Grup Serra entre 2005 i 2007 (quan les productores que hi treballaven a IB3 eren de El Mundo), i evidenciat posteriorment per El Mundo des de 2007 (quan les productores a IB3 passaren a ser del Grup Serra).

Etenc que elsperiodistes del Grup Serra hagin de callar davant aquest fet, perquè si no els despatxarien. Però almenys que no publiquin coses com aquestes, per favor.
Valoració:1menosmas
Per la ovejita lucero, fa mes de 13 anys
lo que hay que hacer es cerrar todos los canales pagados con dineros publicos que lo unico que estan es para mayor gloria de los politicos de turno y dejar a la inciativa privada que si quiere entre en el juego.
el despilfarro del dinero de nuestros impuestos es tambien una forma de corrupcion.el que quiera ver o hacer tele que la pague. con mi dinero no. el dinero publico esta para otras historias (educacion, sanidad, justicia, etc.). no para teles que ademas son una ruina economica que ademas no ve casi nadie. Insisto : con mi dinero no
Valoració:3menosmas
Per maties, fa mes de 13 anys
Jo vull veure tots els canals que hi haurà en llengua catalana, la nostra llengua.
Valoració:7menosmas
Per intrigat, fa mes de 13 anys
Hi ha un censor a Barcelona? Hi ha un censor a Palma? ¿Hi ha dos censors, un a Barcelona i un altre a Palma, que es posen d'acord? I si no es posen d'acord, ¿hi ha un Gran Censor? ¿Es reben ordres directes dels governs del Principat i de les Balears? ¿Es reben ordres directes de Madrid?
Valoració:2menosmas
Per Pim, fa mes de 13 anys
Doncs jo vull veure Canal Sur!
Valoració:2menosmas
Per n, fa mes de 13 anys
i que sera un canal en foraster??????????
Valoració:2menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 13 anys
M'agradaria sebre quin problema hi ha en poder veure tots els canals autonòmics (per exemple tots els de Catalunya i els del pais Valencià) ara que ja tenim la TDT, enlloc de rebre les emisions d'un caramull de canals púrria a on tot lo dia fan publicitat i concursos estúpids.
O es que els irresponsables de IB3 tenen por de perdre audiència? Això, senyors, només s'arregla d'una manera: TV de qualitat, i no amiguismes, enxufats i mafiosos.
Valoració:5menosmas
Per Paxarinyo, fa mes de 13 anys
Amb en Martorell tenim a la butxaca dels ciutadans un bon foradell. Qu vagi amb en Camps a gestionar el Canal 9 i ens deixi veure la TV3 sense barreres.
La milllor televisió és la més barata (M)
Valoració:16menosmas
Per Tomeu, fa mes de 13 anys
El conveni de reciprocitat entre els governs del Principat i de les Illes Balears impedeix de veure TV3 sense censura a les Illes; per exemple: els partits de futbol Catalunya-Argentina i Barcelona-Sevilla varen ser enfosquits i substituïts per pel·lícules.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente