algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

El futbol arriba el cap de setmana a IB3 Televisió

IB3 TV ofereix aquest cap de setmana els partits de futbol més interessants dels equips balears de Segona Divisió B i de Tercera, a més del tradicional encontre de Primera dels dissabtes a vespre.

Aquestes retransmissions seran les corresponents als partits: Sporting Maonès - Barça B, Constància - Santanyí, Sant Andreu - Mallorca B i Sevilla - Espanyol.

L'oferta esportiva d'IB3 TV comença avui, 24 d'octubre, a partir de les 15.55 hores, amb el directe del partit Sportig Maonès - Barça B, amb els comentaris de Miki Tous, Raúl Pareja i Miquel Cardona, enfrontament que cedirà el pas a l'emissió del partit Constància - Santanyí, ( 17.55 hores) narrat per Llorenç Real i Tomàs Gibert.

Finalment, i des de les 21.20 hores, el canal autonòmic emetrà des de l'estadi Sánchez Pijuan el partit Sevilla - Espanyol, amb les apreciacions de l'equip habitual de comentaristes format per Toni Terrades, Miquel Soler, Miquel Àngel Nadal i Miki Tous. Abans, i durant la prèvia del partit, s'oferirà un ampli resum de la trobada Atlètic de Madrid - Reial Mallorca.

La programació esportiva que ofereix la televisió autonòmica continuarà demà, diumenge, a partir de les 10.45 hores amb Total Esport, espai que inclou la retransmissió del partit que enfronta el Sant Andreu contra el Reial Mallorca B, comentat per Miki Tous i Toni Gibert. El ventall d'emissió esportiva finalitzarà amb l'espai Joc i gols.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.