nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Rock, cançons melòdiques, tango, fusió i pop ompliran les nits d'estiu del Castell de Bellver

El Castell de Bellver acollirà durant el mes d'agost actuacions d'estils musicals diversos, com a rock, cançons melòdiques, tango, fusió o clàssics del pop.

Segons ha anunciat l'Ajuntament de Palma, els primers a pujar a l'escenari seran els components de la banda de rock 'Urtain' aquest dijous, amb un concert en format semiacústic.

Llorenç Santa Maria i Miquel Àngel Pericàs repassaran èxits d'aquest cantant melòdic amb piano acústic, contrabaix i bateria el dijous 11 d'agost. Pràcticament una setmana després, el 17 d'agost, serà el torn de Mussa Duo, que oferirà un recorregut per la història del tango.

Dia 18 la protagonista serà la música de fusió en clau flamenca i amb sabors del Magreb amb el concert de Taifa. El grup mallorquí oferirà una actuació amb instruments tradicionals. Posteriorment, Norbert Filmpel i Tolo Servera repassaran clàssics del pop i del rock el 24 d'agost.

La programació d'aquest mes acabarà dia 31 amb un concert de Bruno Sotos, que presentarà la versió acústica del seu últim disc, 'Sencídico'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.