algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
17°

Cinc dies de teatre de teresetes a Mallorca

Imatge de l'espectacle 'Bambi'.

CAIB

Des d’aquest dimecres i fins al diumenge vinent es duran a terme una quarantena d’espectacles a diferents municipis de Mallorca a càrrec d’onze companyies d’arreu del món.

La 16a edició del Festival Internacional de Teatre de Teresetes, que compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), se celebra del 14 al 18 de maig de 2014 a Palma i a altres 14 municipis de Mallorca: Alaró, Alcúdia, Algaida, Andratx, Campos, Felanitx, Inca, Muro, Pollença, Porreres, sa Pobla, Santanyí, Selva i Ses Salines.

Enguany, durant cinc dies onze companyies especialitzades en teatre de teresetes, visual i d’ombres ompliran Mallorca de propostes actuals, molt atractives i de qualitat, per tal d’acostar les teresetes al públic de l’illa.

Un programa amb total de 67 actuacions (33 a Palma i 34 a la Part Forana) dels 12 espectacles que arriben del Brasil, Itàlia, Polònia, Múrcia, Castella-Lleó, Catalunya i Mallorca; molts d’ells amb premis destacats i bones crítiques després del seu pas per festivals internacionals i en la seva majoria d’estrena a casa nostra.

El Pati de la Misericòrdia, el Teatre Catalina Valls i el Teatre Principal són els espais de Ciutat que oferiran un ventall de propostes tècnicament variades i adreçades a un públic ampli, principalment infantil però també amb opcions per a joves i adults. A més, com cada any, el festival serà un espai de promoció per a les companyies locals, atès que entre els seus convidats compta amb la presència de 10 programadors internacionals de renom –directors artístics d’altres festivals de teresetes-.

L’any 1999 neix a Mallorca el Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca amb l’objectiu de promocionar i divulgar aquest gènere i totes les persones que el fan possible com un tresor històric del teatre més popular, que es fa ressò a través d’un públic format per diverses generacions.

El festival no es limita, únicament, a ser un esdeveniment cultural de Palma, sinó que té un caire descentralitzador, ja que s’ha expandit arreu de l’illa. Per a més informació: http://www.elasticnou.com/festivalteresetes/

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.