nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

Inca sona independent

La ciutat d'Inca presenta el segon festival de música independent. Serà el 24 de juliol i hi actuaran els esperats The Go! Team, El Columpio Asesino, Satellites i el grup de joves inquers Radiophonics

Després de l'èxit i la bona acollida que va tenir la primera edició del festival de música independent, la ciutat d'Inca tornarà a acollir el pròxim 24 de juliol l'Inc'mon! a la plaça Mallorca. En aquesta segona trobada es presenta un cartell d'artistes més internacionals i notables millores tècniques que durant vuit hores ompliran el recinte de música i bauxa. Entre els grups que hi actuaran destaquen els anglesos The Go! Team, grans triomfadors de la passada edició de Primavera Sound. Aquest concert, juntament amb el Múrcia Rock i Terriorios Sevillas, serà un dels únics que aquesta banda anglesa farà a l'Estat.

També en participaran altres grans artistes, com ara els navarresos El Columpio Asesino. Aquest és un dels conjunts més irreverents, sorprenents i atrevits de l'escena espanyola i es trasllada fins a Inca per presentar el seu tercer disc, La Gallina, el millor treball de pop-rock indie. Tampoc no podien faltar en aquest festival el grup mallorquí Satellites, que després d'un temps sense editar cap àlbum, perquè la seva discogràfica va tancar, s'han tornat a reunir els quatre músics per oferir un concert que ningú no es pot perdre.

A l'Inc'mon!'09 també tenen lloc les noves promeses de la música alternativa. És el cas dels quatre inquers que formen el grup Radiophonics. Aquest grup, amb influències del rock britànic dels anys 80 i 90 i del rock alternatiu americà dels 90, espera gravar el seu primer disc al final d'enguany. A més, per tal que no s'apagui la festa, 4 DJ seran els encarregats de fer moure l'esquelet als espectadors entre les actuacions. Els més representatius de l'Illa, Peri DJ, Toni Pla i J. Ferrà, assistiran a l'acte i acompanyaran un dels millors DJ nacionals, DJ Amable, que tornarà a tancar el concert amb una de les seves sessions més memorables. Diari de Balears donarà suport un any més a aquesta iniciativa que l'Ajuntament d'Inca va posar en marxa l'any passat. Com ja es féu aleshores, enguany els subscriptors del diari que acudeixin a la plaça obtindran una consumició gratuïta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Tomàs, fa mes de 14 anys
Sans dubte falten els Pujarfasuar!
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente