cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
32°

'Assegut a la dreta del pare' de Jovi Lozano-Seser és la nova ressenya de Pere Joan Martorell a Ploma.cat

Pere Joan Martorell, l'escriptor i Crític literari, ha publicat una nova ressenya a la revista d'Idees, Cultura i Art, Ploma.cat. En aquesta ocasió, Martorell ens parla del volum 'Assegut a la dreta del pare' de Jovi Lozano-Seser, editat per Edicions Bromera, l'any 2023.

Jovi Lozano-Seser va guanyar el Premi Isabel de Villena amb aquest recull de contes i Martorell ens explica que a 'Assegut a la dreta del pare' Jovi Lozano-Seser «se serveix d’alguns fets reals a l’hora de donar cos a aquests contes. Potser per deformació professional –recordem que l’autor també és periodista i comunicador–, de seguida podem percebre un to d’abast periodístic: aquesta necessitat d’anar a l’encalç de la notícia i de posar-la en coneixement dels lectors d’una forma directa, concisa, aclaridora».

Martorell qualifica la prosa de Lozano-Seser de «ben equilibrada, musculosa, que denota un treball exigent a l’hora de trobar la veu adequada i la perspectiva necessària per fer-nos entrar de ple en aquestes vides sotmeses, sobretot, a daltbaixos existencials».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.