cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 12°
12°

Taula rodona: 'La recerca històrica actual a Mallorca', a Sant Joan

Catalina Martorell, Gabriel Barceló, Jordi Maíz i Margalida Roig formaran part de la taula rodona amb el nom 'La recerca històrica actual a Mallorca', moderada per Gabriel Mayol, a les 19.30 hores, d'aquest dissabte, 20 d'abril, a la Sala Polivalent de Sant Joan, a la plaça Constitució, organitzada per l'Ajuntament de Sant Joan i Lleonard Muntaner Editor.

Catalina Martorell Fullana, nascuda a Algaida l'any 1984. És doctora en Història per la Universitat de Barcelona. Les seves investigacions giren entorn del republicanisme, l'anarquisme i el feminisme del segle XIX i principis del segle XX a les Illes Balears. És editora de l'editorial Illa Edicions, i bibliotecària a la Biblioteca de Cort.

Gabriel Barceló Bauzà, nascut a Vilafranca de Bonany l'any 1986. És educador social, pedagog i doctor en Educació per la Universitat de les Illes Balears (UIB). És professor de la UIB i membre del Grup d'Estudis d'Història de l'Educació (GEDHE). La seva tasca investigadora s'ha centrat en la història de l’educació a l'època contemporània, i especialment en les pràctiques escolars de les primeres dècades del franquisme.

Jordi Maíz Chacón, nascut a Còrdova l'any 1977. És doctor en Història Medieval, i llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. És poeta i professor d'Història Medieval a la Universitat de les Illes Balears. La seva especialitat és la història econòmica i social de la baixa edat mitjana. Ha publicat nombrosos articles i llibres relacionats amb les minories a la Història.

Margalida Roig Sureda, nascuda a Bunyola l'any 1998. És graduada en Història per la Universitat de València, és màster en Història Contemporània i especialista en Memòria Democràtica i Justícia Transicional. El tema central de les seves investigacions és el de la Sanitat durant la Guerra Civil Espanyola. Actualment és doctoranda a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.