cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

La Fundació Sa Nostra presenta la nova programació cultural a la nova seu de Palma

La Fundació Sa Nostra ha anunciat l’agenda d’activitats culturals a la nova seu de Ca’n Tàpera. Una aventura sensitiva a través de la música i les estacions que promet ser una experiència inoblidable per als amants de la música i la cultura.

Amb un programa divers i vibrant, els públic podrà descobrir la riquesa cultural que Ca'n Tàpera ofereix mitjançant una sèrie de concerts que es duran a terme al llarg de tot l'any. Des de les celebracions de les dates i festivitats més assenyalades fins a recitals íntims a la majestuosa Capella de la Fundació.

Cada esdeveniment està meticulosament dissenyat per a transportar els espectadors a través de diverses experiències musicals que ressonen amb l'essència de cada temporada. Sigui amb un concert de primavera que desperta els sentits i la creativitat, una serenata d’estiu a l’espladanada de Ca’n Tàpera que evoca la calor de les nits mediterrànies, un recital d’una tardor plena de melangia, o un concert hivernal que ens abriga amb notes de pau i reflexió.

«'Melodies Estacionals a Ca'n Tàpera' és un exemple del nostre compromís amb la promoció de la música i les arts a les Illes Balears» ha afirmat Gabriel Lladó, president de la Fundació Sa Nostra qui ha afegit que «a través d’aquest programa divers i ric volem oferir una plataforma pels artistes locals i internacionals apostant per convertir Ca’n Tàpera en un escenari viu i un punt de trobada amb el sector cultural de la nostra comunitat».

Podeu consultar la programació completa aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.