cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Inaugurada a s'Abeurador de Santanyí l'exposició 'Cartells de Joan Miró'

L'exposició 'Cartells de Joan Miró' s'ha inaugurat aquest cap de setmana a s'Abeurador de Santanyí.

L'Ajuntament de Santanyí ha informat de la inauguració, aquest cap de setmana, de l'exposició 'Cartells de Joan Miró', una mostra sobre el treball de l'artista amb l'obra gràfica.

Més en concret, l'exposició se centra en els cartells que Joan Miró va realitzar per a entitats mallorquines, com l'Obra Cultural Balear, i les seves exposicions a Mallorca, com poden ser el de l'exposició en Sa Llotja, a la Sala Pelaires i la del Palau Solleric; la resta de cartells són referits a exposicions o esdeveniments a altres indrets. A més de la trentena de cartells, la mostra també inclou fotografies de l'artista i una planxa litogràfica.

L'exposició ha estat organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santanyí en col·laboració amb l'Ajuntament de Valldemossa, i a la inauguració hi han assistit, a més de membres de l'equip de govern municipal, el batle valldemossí, Nadal Torres, i la directora general de Cultura del Govern, Ricarda Vicens.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha mostrat la seva gran satisfacció de poder obrir les portes de s'Abeurador a una mostra com aquesta. L'exposició romandrà oberta fins al 30 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bri, fa 6 mesos
Pobret de Joan Miró;
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente