algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
19°

El Govern continua atacant la llengua catalana i cancel·la la subscripció a la revista 'El Temps'

L'extrema dreta i el PP continuen atacant la llengua catalana des del Govern de les Illes Balears. Tal com a informat 'El Temps', la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques ha comunicat oficialment a Edicions del País Valencià, empresa editora del setmenari El Temps, que cancel·la les subscripcoins que fins ara mantenia amb el mitjà de comunicació.

«Aquesta Conselleria no està interessada a continuar rebent la revista», explicita aquest departament, capitanejat per Antònia M. Estarellas, en el correu remès a la revista. En concret, la cancel·lació afecta un total de 27 subscripcions.

«Resulta lamentable que una administració que està obligada a promocionar l'idioma deixe de costat un mitjà fet íntegrament en català», ha assegurat Eliseu Climent, editor d'El Temps, qui ha recordat que «el panorama mediàtic de les Balears és majoritàriament en castellà, circumstància que perjudica la normalització de la llengua».

Aquest nou atac s'emmarca dins la campanya del Govern de Margalida Prohens en contra de l'idioma propi de les Balears. Ha estat l'extrema dreta qui ha aconseguit posar en qüestió el sistema d'immersió lingüística fins ara normalitzat a les Illes. La segregació lingüística que pretén implantar el Govern i l'eliminació del requisit lingüístic en la sanitat són alguns altres exemples dels atacs constants d'aquest Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya insular, fa 4 mesos
A Anti tot.
Sort que no eliminen les revistes i publicacions espanyolistes, oi!? En què es convertiria Mallorca...
Valoració:10menosmas
Per Mascaró de Llodrà, fa 4 mesos
Si a l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears hi diu : "Article 4 .1. La llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, tindrà, juntament amb la castellana, el caràcter d’idioma oficial". Aleshores com és que els partits ultra xovinistes espanyols ( i la patuleia espanyolista, claca en forma de "comentaristes") sempre malden per amagar, denigrar la llengua catalana, insultar els catalanoparlants i alhora permeten sempre l'expansió del castellà i no censuren ni cancel·len mai cap revista en català, ni res altre escrit en l'altra llengua oficial, el castellà ? Els ciutadans de les Balears no tenim prou arguments ni seny per a impedir que el xovinisme espanyol ens intenti aixecar sempre la camisa, ens menyspreï i insulti el sentit comú ? Ens ho hem de fer mirar. Despertem-nos !
Valoració:7menosmas
Per Manacorí, fa 4 mesos
Jo pens : Què en cal esperar d'un partit pregonament xovinista espanyol fundat el 1976 per set exministres de franco i que ara encara té el suport de la pròpia escissió més ultra i tronada. El què ens hem de qüestionar és, com és que en ple segle XXI, al nostre arxipèlag encara hi ha gent capaç de votar PP-vox ?
Valoració:14menosmas
Per xisca, fa 4 mesos
Ho intenten. Però no ho aconseguiran. MAI
Valoració:14menosmas
Per Josep Miquel, fa 4 mesos
I que es pot esperar d'un govern on molts eren de la colla del "Alferes Nolotil" i el seu TIL, es a dir la dreta mes dreta i asqueroseta que va pasar per el govern, i ara repeteixen, i lo pitjor es que son titelles de l'extrama dreta novonazi, que els te agafats pels dellonsis, i per els duros, que sel's han pujat i molt, i els altres privilegis, ofenen a tots els ciutadans de les Balears. Igual la Presidenta Prohens, i els seus mariachis, baten el récord de odi, incompetencia, i pasarse el Estatut pel forro, que fins ara ostenta en Bauça, que es va carregar dos partits.
Valoració:12menosmas
Per gratis total, fa 4 mesos
Ahora lo que procede es que la revista llegue a todos los departamentos del Govern... totalmente gratis.
Mira si es fácil de arreglar.
A que no lo hacen.
Valoració:-44menosmas
Per Anti tot, fa 4 mesos
Una revista catalanista. Ben fet
Valoració:-50menosmas
Per MMXXIX, fa 4 mesos
A poc a poc van matant la llengua.
Valoració:33menosmas
Per Mutilació, fa 4 mesos
Genocidi
Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente