cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Dia de les Biblioteques se celebra cada 24 d'octubre com a reconeixement de la feina bibliotecària

Amb motiu del Dia de les Biblioteques, aquest dimarts, 24 d'octubre, a les 19.00 hores, la Biblioteca de Cort organitza una visita guiada per les curiositats d'aquest espai. Un repàs pels 88 anys de la vida de la biblioteca fins a l'actualitat.

A la Biblioteca Pública de Maó, a les 18.20 hores, es farà un taller de brodat damunt paper. Amb la finalitat de posar fil a l'agulla per fer florir, en comunitat, fulls que han format part del seu fons.

La Biblioteca Municipal de Santa Eulàlia organitza diverses activitats culturals interessants: A les 16.30 hores hi ha un taller de scrapbooking per a nins d'entre 8 i 11 anys, a càrrec de Neus Montero. A les 17.45 hores hi ha un taller de fabricació de rellotges literaris pensat per a joves entre 12 i 15 anys, també amb Neus Montero. Finalment, a les 20.00 hores hi ha una sessió de contes per a joves a partir de 16 anys i adults, amb Encarna de las Heras. La sessió comptarà amb interpretació de llengua de signes.

El tema d'enguany, 'Teixint Comunitats', pretén destacar el paper fonamental que les biblioteques exerceixen en la construcció de vincles forts dins la nostra societat. Són centres de connexió i aprenentatge, on les històries, les experiències i els coneixements són els fils que uneixen els ciutadans.

Les biblioteques no són edificis plens de llibres: són cors palpitants dins dels nostres barris i municipis, són espais de trobada i de diàleg. 'Teixint Comunitats' emfatitza aquesta important funció social de les biblioteques, donant forma a la comprensió col·lectiva, facilitant l’intercanvi de diferents idees i proporcionant un espai segur per al creixement personal i col·lectiu. Cada visita, cada lectura, cada conversa, aporta el seu fil únic a aquest teixit comunitari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.