cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Conversa sobre el llibre 'Els vells, aquella nosa', de Cèlia Sánchez-Mústich, dimecres 18 d'octubre, a les 18.00 hores, a la Biblioteca del Molinar

222231

L’any 1990 l'Assemblea General de Nacions Unides, va proclamar el primer d'octubre Dia Internacional de la Gent Gran. La finalitat d'aquesta jornada festiva i reivindicativa és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d'interès d'arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l'envelliment.

La Biblioteca municipal del Molinar durant tot aquest mes d'octubre ofereix una completa selecció de llibres sobre les persones majors o amb elles de protagonistes al racó bibliogràfic per als adults, i un altre de padrines i padrins per als infants. Aquesta biblioteca conjuntament amb l'associació Amics dels Llaços Grisos han organitzat una conversa al voltant d'un llibre sobre la gent gran.

La poeta i escriptora Cèlia Sànchez-Mústich parlarà amb Tomeu Martí i Florit, director del Diari de Balears i Ona Mediterrània, sobre el seu llibre 'Els vells, aquella nosa', editat per Editorial Comanegra. La conversa serà a la sala Aurora Picornell de la Biblioteca del Molinar, aquest dimecres 18 d'octubre, a les 18.00 hores.

Amb motiu del 5è aniversari de l'associació Amics dels Llaços Grisos s'oferirà un refrigeri a totes i tots els assistents a l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.