nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
17°

Valldemossa acull una exposició fotogràfica que realça la presència dels molins en el paisatge mallorquí

L'Ajuntament de Valldemossa i la Fundació Cultural Coll Bardolet presenten l'exposició 'Visió d'un foraster, passió pel patrimoni moliner', de l'arquitecte Lluís Bort.

Lluís Bort és arquitecte i fotògraf d'arquitectura, i la seva vida sempre ha estat lligada al món de la fotografia. Quan va començar a estudiar arquitectura, va descobrir una disciplina de la fotografia que encara no estava entre els registres. Col·laborar amb diferents estudis d'arquitectura li va permetre fotografiar alguns dels seus projectes. Bort també està vinculat a la docència impartint Cursos de Fotografia d'Arquitectura i Paisatge al Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears.

'Visió d'un foraster, passió pel patrimoni moliner' és un projecte itinerant amb el qual Bort busca conscienciar la societat de la importància que té el patrimoni per a cada territori al nostre país. Pretén ser un crit d’atenció a la població per recuperar els molins abandonats que, poc a poc, estan desapareixent a l’illa de Mallorca. Se centra en el paper que van tenir els molins d’aigua en el Pla de Sant Jordi, cap a mitjan segle XIX.

La inauguració de l'exposició tendrà lloc el divendres 4 d'agost a les 19 hores a la seu de la Fundació, a la Via Blanquerna número 4 de Valldemossa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.