algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Les Balears editen el material didàctic 'Català en marxa! Guia de suport lingüístic en un context intercultural'

211397

L’Institut d’Estudis Baleàrics i la Direcció General de Política Lingüística han elaborat el material Català en marxa! Guia de suport lingüístic en un context intercultural, una guia per als docents que imparteixen tallers d’acollida lingüística adreçats a persones nouvingudes que no tenen cap coneixement de català.

El material està pensat per a fer tallers d’unes 20 hores, amb l’objectiu de treballar la competència oral a través de diverses activitats comunicatives en què l’alumne aprèn a fer un ús de la llengua molt semblant al que podria fer en la vida real. Es basa en l’enfocament orientat a l’acció i en el treball per tasques.

El material està format per un dossier per al professor i imatges per a treballar el vocabulari i les estructures lingüístiques dins l’aula. Català en marxa! es presentarà a les Jornades de Llengua i Ensenyament. L’Oralitat, que es duran a terme a la UIB els dies 17 i 18 de març de 2023. Les persones interessades en el material se’l poden descarregar als webs llengua.iebalearics.org i dgpoling.caib.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Costafreda, fa dervers d'un any
Què no ens toquin la llengua, que pels nostres doblers prou que fan mambelletes i tot tipus de martingales !
Valoració:-3menosmas
Per En marxa?, fa dervers d'un any
Efectivament, ara que venen les eleccions diuen que s'han posat en marxa, cosa que no ens garanteix que sigui ver. Interculturalitat? És mal de creure, en tot cas multiculturalitat, incrementada per mor de la deficient gestió del pacte de retrocés en matèria lingüística. Ahir publicaven que els joves illencs són els que més giren la llengua i avui ens parlen d'interculturalitat, cosa del tot incompatible. Cada vegada que s'apropen les eleccions els polítics perden, més del que és habitual, els papers.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente