algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Èxit de la segona edició del Festival Sororitat

211267

El passat dissabte, 200 persones es varen citar a Consell per a celebrar la segona edició del Festival Sororitat, un festival on totes les artistes són dones.

L'esdeveniment va començar amb Maria Roger, que es va estrenar amb un públic atent i entregat. Mar Pujol va iniciar la tongada d'actuacions de fora de l'illa, presentant el seu primer disc 'Trepa' i acompanyada de Bruna González. També va regalar melodies inèdites, com la versió de Maria del Mar Bonet. Carla Collado va agafar el relleu de la lluçanenca, presentant el seu ja icònic disc 'El caos de mi ciudad'. El públic va respondre i va cantar a pulmó les cançons de la cantautora del Baix Llobregat. La batucada Emakume amenitzava cada canvi d'artista, donant al públic una excusa per a aixecar-se. La batucada va ser ser un dels principals atractius de la nit, rebossant energia cada vegada que sortia a escena.

La vetllada va continuar amb l'actuació de Mar Grimalt. La felanitxera va presentar el seu primer disc. 'Espurnes i Coralls', i va donar una lliçó més de sensibilitat i presència escènica. La jornada va acabar amb Xisk, que va girar la dinàmica de la nit amb un directe ple d'energia, atreviment i ritmes ballables. El públic es va rendir a la seva música entre el techno i l'electrònica, i va tancar «una nit que demostra que la música feta per dones està més a la vanguarda que mai».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.