nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
18°

Maó acull l'exposició dedicada a la vida i l'obra de Joan Fuster

'Joan Fuster: una vida il·lustrada' és el nom de l'exposició que s'ha inaugurat aquest dijous a la sala d'exposicions del Claustre del Carme, a Maó, en el marc dels actes de commemoració de l'Any Joan Fuster en les Illes Balears.

L'acte ha estat presentat per la directora general de Política Lingüística del Govern, Beatriu Defior, i la tinent d'Alcaldia de Cultura i Medi ambient de l'Ajuntament de Maó, Conxa Juanola. La comissionada de l'Any Joan Fuster, Josefina Salord, ha fet una explicació de l'exposició.

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua, promotora de la iniciativa, ha cedit els drets al Govern. La mostra, que és itinerant i està a la disposició d'institucions i entitats, consta de catorze plafons on s'explica la vida i el llegat de l'intel·lectual valencià i tres més dedicats a la relació de Fuster amb les Illes Balears. El comissari de l'exposició és Salvador Ortells, qui també ho és de l'Any Fuster a el País Valencià a més de director de l'Espai Fuster.

L'exposició, que es podrà visitar fins el 28 de gener, ha estat organitzada per la Direcció general de Política Lingüística del Govern en col·laboració amb l'Ajuntament de Maó.

El Govern va declarar, juntament amb la Generalitat Valenciana i la Generalitat de Catalunya, el 2022 com a Any Joan Fuster, en commemoració del centenari del naixement d'aquest intel·lectual, escriptor i activista cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.