algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Marala obté dos guardons als premis Carles Santos de música valenciana

El trio musical Marala, format per la catalana Selma Bruna, la valenciana Sandra Monfort i la mallorquina Clara Fiol, ha estat guardonat amb els premis Carles Santos de música valenciana al millor disc de música tradicional i popular i al millor disc amb l'àlbum 'Jota de morir' (2022). Els premis són atorgats per l'Institut Valencià de la Cultura en honor al músic i compositor de Vinaròs i amb la finalitat de fomentar la creació artística i la indústria musical valenciana.

L'acte d'entrega de premis tengué lloc divendres passat al Teatre Principal de València, amb l'assistència d'artistes d'arreu dels territoris de parla catalana. El discurs del trio fou dels moments més destacables de la vetllada, marcat per una crítica amb to irònic al masclisme que impera dins el panorama musical en què treballen. Les cantants feren un «agraïment» a tots els homes que les han aconsellat durant la seva trajectòria, en clara al·lusió a situacions de mansplaining que han hagut de suportar.

Aquests guardons són un reconeixement a la tasca realitzada durant la seva recent trajectòria, que està centrada en combinar la música reivindicativa, sobretot en clau feminista, amb una recuperació reinterpretativa dels sons i lletres d'arrel tradicional, particularment mallorquina i valenciana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sweet, fa dervers d'un any
Enhorabona, Marala. I això només comença. Aquesta Jota de morir és pura força i pura màgia. Us donarà moltes més alegries. Sou genials!!!
Valoració:4menosmas
Per Sweet, fa dervers d'un any
Sou genials, Marala, i aquesta Jota de morir té una força i una màgia que us ha de donar molts més èxits. Enhorabona, nines. Són uns premis ben merescuts!
Valoració:4menosmas
Per GUITARRISTA CUBANO, fa dervers d'un any
ÉS DE MORIR TONTIS, JOTA DE MORIR
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente