nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

El Musicom 2022 reuneix artistes, periodistes i agències per a debatre sobre els nous formats comunicatius del sector musical

El Musicom 2022, la jornada sobre la comunicació del sector musical català organitzada per Viasona i l’Associació Catosfera arriba a la seva tercera edició, que se celebrarà els dies 29 i 30 de novembre i 1r de desembre en línia. Cada dia de 18.30 a 19.30 h es podran seguir els debats a través del web oficial: 2022.musicom.cat. El leitmotiv d’enguany girarà entorn dels nous formats comunicatius digitals.

El sector de la música està molt atomitzat en associacions i organitzacions sectorials i costa trobar espais de reunió i de trobada entre els diferents agents que el conformen en un àmbit, el de la comunicació, que es veu obligat a adaptar-se a nous formats. Les noves tecnologies, les noves eines, els nous canals... El Musicom cerca ser un espai de xarxa, de conversa i de trobada per a professionals de la comunicació, artistes, mànagers, programadors de festivals i sales, discogràfiques i agències de comunicació.

La primera conversa serà dimarts, 29 de novembre, amb artistes emergents. Hi participarà la cantant del grup Flora, Mariona Batalla, la cantant Gigi Ros i el membre de Lal’ba, Marc Pacheco. Els ponents de la segona conversa, dimecres, 30 de novembre, la protagonitzaran professionals del món de la comunicació i la producció musical; comptarà amb Ramon Montardit, responsable artístic i de premsa de Halley Records; Núria Ripoll, Digital Manager de Música Global i Maria Fuster, cap de continguts i premsa de Taller de Músics. I per últim, dijous, 1r de desembre, la conversa serà de la mà de periodistes culturals i musicals, hi participarà Xavier Cervantes, cap de cultura del Diari Ara; Marta Vives, periodista cultural de Catalunya Ràdio i Joan Bernà, periodista de Viasona. Les converses les modera el comunicador Marc Lesan.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.