cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

El Teatre Xesc Forteza acollirà l'espectacle poètic 'Wind a la recerca del vent', guardonat com el millor espectacle d'innovació

El Teatre Xesc Forteza acollirà el pròxim dissabte l'espectacle poètic 'Wind a la recerca del vent', que tracta sobre les diferents manifestacions del vent en tot el planeta, en el marc del Festival de Música Antoga organitzat per l'Ajuntament de Palma.

L'Àrea de Cultura i Bennestar Social ha detallat que la proposta arriba amb una acreditació de tres premis GEMA com a millor espectacle d'innovació, premi al millor grup de música antiga i al millor grup jove, a més de la nominació al millor espectable d'innovació dels guardons europeus REMA.

Wind és una actuació en la qual el públic entra a l'auditori com a passatger i s'embarca en un viatge de les mans dels membres de la companyia Windu, que acompanyaran l'espectacle amb les seves flautes dolces i uns músics que es converteixen en 'performers' que interactuen amb els espectadors.

En aquest sentit, l'espectacle, que comença a les 20.00 hores, també compta amb recursos escènics i el virtuosisme dels intèrprets per convertir un concert en «un viatge amb el vent com a protagonista».

Pel que fa a la compra d'entrades, es poden trobar en el portal web de PalmaCultura o en la taquilla del teatre fins una hora abans que comenci l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.