algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

'Invencible primavera', de Pilar Mena, guanya el Concurs Cançó de Sant Joan 2022

200895

L'Institut d’Estudis Eivissencs (IEE) ha comunicat aquest dilluns el títol i l’autora de la peça guanyadora del Concurs Cançó de Sant Joan 2022: 'Invencible primavera', de Pilar Mena Cervigón.

Els dos accèssits com a finalistes han estat per a les cançons 'Així no es pot viure', de Pep Ripoll; i 'Un dia d'estiu', d'Àlex Soriano i Lluís Raich.

L'IEE ha destacat l’elevada qualitat dels temes que han concursat i, sobretot, celebra i agraeix la bona acollida que ha tengut entre els artistes d’Eivissa i Formentera. S’hi han presentat una trentena de cançons originals, inèdites i en català, i hi han participat més de quaranta músics, alguns d’ells en solitari i altres integrats en grups d’estils ben diversos, des de la rumba al rock, passant pel metal i el funk, entre altres.

Els premis i la presentació de la cançó guanyadora i de les finalistes serà a la Festa de la Nit de Sant Joan del pròxim dia 23 a Puig d'en Valls.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MARIÀ MAYANS, fa dervers d'un any
Ah! Sí! Ara t'entenc. Ja veus que no saps res de res, ni de l'IEE, ni de na Pilar, ni de la cançó... Ni tal vegada de lingüística.
Valoració:1menosmas
Per Marià Mayans, fa dervers d'un any
No entenc el comentari anterior
Valoració:0menosmas
Per Estudis Eivissencs o Estudis forasters?, fa dervers d'un any
El dia en el qual a Salamanca o a Valladolid premiin una cançó catalana per commemorar les seves festes, estaré d'acord en que se premiin cançons forasteres per cel.lebrar festes nostrades.
I les dues en Català eren millors.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente