algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

[VÍDEO] Tot a punt perquè Alaró posi en marxa la Festa de la Flama

200769

La delegació de l'Obra Cultural Balear d'Alaró ho té tot a punt per anar a recollir la Flama del Canigó al Parlament de Catalunya, el pròxim 23 de juny, i fer que des del Castell d'Alaró, arribi a molts altres indrets de l'illa.


A més, des de l'Ajuntament del poble, que col·labora junt a l'OCB en l'organització, ja han fet públic quin serà el programa de la revetlla de Sant Joan. Els actes i celebracions arrancaran a les 20.00 hores amb l'arribada de la Flama al Castell d'Alaró i acabaran amb l'actuació musical de Majava a partir de les 22.00 hores.

Només arribar la Flama al Castell, la gent podrà gaudir d'una tremponada a preus populars (4 euros) -es poden recollir els tiquets a les oficines municipals fins al 21 de juny- fins a l'hora del pregó, enguany a càrrec de Sebastià Alzamora.

A les 21.30 està prevista l'encesa del peveter i d'aquesta manera, començar a repartir la Flama arreu de Mallorca i acabar amb l'actuació de Majava.

Des de l'Ajuntament, han informat que «per celebrar la Nit de Sant Joan i el solstici d'estiu, María José Ribas Bermúdez, dins el programa d'ALART, ens proposa una instal·lació amb bany de foc purificador, que podreu veure al Castell d'Alaró. La tradició dels focs es manté viva gràcies al contingut social, col·lectiu i cerimoniós que porta implícit, així la peça exposada es proposa com a part d´una activitat social i col·lectiva, per fer un ritual més a la festa que reivindica el culte al foc».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PP.CC., fa dervers d'un any
És molt bonic poder unir els Països Catalans en una tradició tant significativa !
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente