algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

‘Paratges habitats’, 25 anys de poesia de Josep Marí

L’escriptor, pintor i activista cultural Josep Marí (Eivissa, 1948) presentarà aquest diumenge a les 11 hores a la Fira del Llibre de Palma, al Passeig del Born, el seu poemari Paratges habitats, que reuneix poemes seus dels 25 anys i que Nova Editorial Moll ha publicat a la mítica col·lecció de poesia Balenguera, amb 180 títols editats, entre els quals llibres de Josep Maria Llompart, Marià Villagómez, Jaume Vidal Alcover, Vicent Andrés Estellés, Miquel Bauçà, Damià Huguet, Bartomeu Fiol, Llorenç Moyà i un llarg etcètera. L'acompanyarà l’escriptor i dissenyador menorquí Damià Rotger, autor del poemari Llibre d’esvalots, publicat a la mateixa col·lecció.

Els crepuscles, els paisatges, els sentiments i les sensacions, els viatges, els amics i l’amor integren les temàtiques d’aquest volum, del qual alguns dels seus poemes reflecteixen els itineraris de l’autor per escenaris tan diversos com Escandinàvia, Praga, Cuba, Colònia, Portugal, Castella, Barcelona, Argentina, el País Basc o Londres. «Recórrer els diferents paisatges del llibre de Josep Marí és una experiència de viatge gratificant i enriquidora», afirma al pròleg el professor i historiador de la literatura Damià Pons.

Josep Marí ha publicat poemaris i llibres de prosa, ha dut a terme exposicions i ha exercit de professor, fou president de l’Institut d’Estudis Eivissencs i director de la revista Eivissa i va posar en marxa cursos de català juntament amb Marià Villangómez. El Govern li va concedir el 2003 el Premi Ramon Llull.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.