nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Palma XXI presenta el documental 'Històries de Resistència' al Cine Ciutat

199749

L'associació Palma XXI presentarà aquest dijous 26, a les 19 h, a la sala Cine Ciutat el documental 'Històries de resistència'. Aquest treball audiovisual ha estat dirigit pel documentalista Carles Bover, guanyador d'un premi Goya pel seu documental 'Gaza' i director de 'Destrucció creativa d'una ciutat'.

'Històries de Resistència' és un relat coral des dels barris de Palma. Una mirada sobre com viuen i lluiten a la ciutat les dones, les persones migrades, els col·lectius ecologistes i els veïns i veïnes que reivindiquen fer de Palma un lloc per viure i conviure. Participen al documental entitats com el GOB, la plataforma Les Balears acollim, el Laboratori Interdisciplinari de Canvi Climàtic de la UIB, Arquitectives, Cáritas Mallorca, el Moviment Feminista de Mallorca o la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Palma, entre d'altres.

Després de la projecció es farà una taula rodona a la qual participaran Cristina Llorente (Arquitectives/Palma XXI), Margalida Ramis (GOB Mallorca), Edita Navarro (Federació d'Associacions de Veïns de Palma / Aavv Sa Calatrava) i Carlos Martín (Plataforma Les Balears Acollim). Serà moderada pel director del documental. Les entrades són gratuïtes i poden adquirir-se a la pàgina web de l'entitat.

El documental, fet per la productora Sealand Films, compta amb el suport de l'Ajuntament de Palma i la Fundació Iniciatives del Mediterrani.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.