cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

17 municipis acullen el 24è Festival Internacional de Teresetes de Mallorca

La 24a edició del Festival Internacional de Teresetes de Mallorca serà del 16 al 22 de maig a Palma i 16 altres municipis de Mallorca. El programa del Festival inclou més d'una vintena de propostes escèniques, instal·lacions, tallers, conferències i debats.

El cartell compta amb una presència molt gran de professionals de l'illa, així com amb estrenes d'espectacles internacionals (del Canadà, Eslovàquia, França, Mèxic i Txèquia) i de l’Estat espanyol (Andalusia, Aragó i Catalunya). Concretament, la programació inclou «onze estrenes a les Illes Balears i dos espectacles que s'estrenen a escala» de l’Estat espanyol, ha explicat la directora del festival, Aina Gimeno.

Elàstic Nou Produccions organitza el Festival Internacional de Teresetes de Mallorca des de 1999, amb el suport de l'Ajuntament de Palma, el Govern i el Consell de Mallorca. També hi col·laboren setze altres municipis de l'illa. «Estam contents de ser a un festival més que consolidat, que també té una part social i crea xarxa amb els agents culturals de Palma i Mallorca», ha declarat el coordinador general de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras.

L'Àrea de Cultura cedeix al Festival els teatres municipals Catalina Valls i Xesc Forteza, així com les biblioteques de barriades diverses per tal de descentralitzar aquest esdeveniment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.