nubes dispersas
  • Màx: 13°
  • Mín:
13°

El cicle de conferències 'Qui som i on vivim: repensant el temps present' comença aquest dimecres

19/07/2019 La fachada del edificio del Gran Hotel, sede de CaixaForum Palma. CULTURA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS

Europa Press

El cicle de conferències de l'Observatori Social de la Fundació La Caixa 'Qui som i on vivim: repensant el temps present' comença el pròxim dimecres a les 19.00 hores en el CaixaForum de Palma.

Segons ha informat la institució cultural en la seva programació setmanal, el cicle aborda els canvis demogràfics i les seves conseqüències en el territori.

Entre altres temàtiques, el cicle s'apropa a la realitat de la pèrdua de població de zones davant la congestió i l'augment de la pressió demogràfica en altres.

La primera conferència, 'Desequilibri vs Saturació', serà a càrrec del professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Joaquín Recaño Valverde, i del professor de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Macià Blázquez. Moderarà la professora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i del Centre d'Estudis demogràfics de la UAB, Joana Maria Pujadas Mora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.