algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El cicle de conferències 'Qui som i on vivim: repensant el temps present' comença aquest dimecres

19/07/2019 La fachada del edificio del Gran Hotel, sede de CaixaForum Palma. CULTURA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS | Europa Press

El cicle de conferències de l'Observatori Social de la Fundació La Caixa 'Qui som i on vivim: repensant el temps present' comença el pròxim dimecres a les 19.00 hores en el CaixaForum de Palma.

Segons ha informat la institució cultural en la seva programació setmanal, el cicle aborda els canvis demogràfics i les seves conseqüències en el territori.

Entre altres temàtiques, el cicle s'apropa a la realitat de la pèrdua de població de zones davant la congestió i l'augment de la pressió demogràfica en altres.

La primera conferència, 'Desequilibri vs Saturació', serà a càrrec del professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Joaquín Recaño Valverde, i del professor de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Macià Blázquez. Moderarà la professora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i del Centre d'Estudis demogràfics de la UAB, Joana Maria Pujadas Mora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.