muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

El Gremi de llibreters de Mallorca convida a participar en les I Jornades del sector del Llibre. Consulta el seu programa

196601

El Gremi de llibreters de Mallorca ha organitzat les I Jornades del sector del llibre a les Illes Balears els dies 25 i 26 de març. El seu president, Alex Volney, convida a tothom a participar-hi i ja ha anunciat quin serà el seu programa.

L'acte d'obertura serà el divendres 25 de març a les 9.30 hores a la Sala d'actes de la Biblioteca Pública de Palma Can Sales.

Per altra banda, el dissabte 26 de març hi haurà dues taules rodones i un acte de clausura.

A les 10.00 hores arrancarà la primera xerrada, 'Què s'hauria d'esperar quan s'està esperant? La transparència en la contractació amb relació al servei de biblioteques, llibreries i concursos públics', moderada per l'escriptor Pere Martorell i amb la participació d'Andreu Carles López, Carolina Guayta i Fanny Tur.

A les 12.00 hores hi haurà 'La traducció, traductors i les traduccions que es volen ràpides i econòmiques. Tot a canvi de quasi res', moderada per Maria Muntaner, editora de Lleonard Muntaner, i Toni Xumet, editor de Quid Pro Quo. Aquesta vegada participaran Nicole D'amonville, Perfecto Cuadrado i Gabriel Sampol.

L'acte de clausura comptarà amb la participació de Bernat Ruíz, Editor i observador, Catalina Solivellas, directora general de Cultura del Govern, i Àlex Volney, del Gremi de Llibreters de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.