nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

Es Baluard inaugura l'exposició 'Personae. Màscares contra la barbàrie'

Es Baluard Museu d'Art Contemporani inaugurarà aquest dijous l'exposició 'Personae. Màscares contra la barbàrie', «que estructura i defineix la identitat de la col·lecció del museu a partir d'una línia d'investigació centrada en el cos humà».

Segons ha explicat el museu, el projecte es basa en el treball d'un conjunt d'artistes sobre la defensa dels drets fonamentals.

La inauguració es durà a terme aquest dijous a les 19.00 hores i es podrà visitar fins al 13 de novembre de l'any que ve a l'Espai C de l'edifici.

Es baluard considera que l'exposició planteja «perquè, des de la prehistòria, l'ésser humà ha necessitat crear una màscara per poder expressar-se». D'aquesta manera, la mostra assenyala diferents escenaris per apropar al públic a la multiplicitat de manifestacions que té la representació de l'ésser humà.

"Apropar-se a la manera que s'ha representat el cos humà permet demanar qui som i, sobretot, què impossibilita que puguem ser", ha destacat la comissària de l'exposició, Inma Prieto.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.