algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

L'investigador Rafel Perelló parlarà, en el proper Dilluns de l’Obra, de la màgia i superstició en la cultura tradicional mallorquina

Rafel Perelló Bosch (Manacor, 1963) és músic de jazz, pintor i investigador de la cultura tradicional de Mallorca. Com a músic toca el baix elèctric i la bateria. Com a pintor ha guanyat diversos premis, entre els quals cal destacar-ne el premi Ciutat de Palma d’Arts Plàstiques. Com a investigador basa el seu treball en els testimonis de gent gran d’arreu de Mallorca, tractant qualsevol aspecte referit a la Mallorca preturística. La conferència a l'OCB farà referència a un caire molt poc conegut de la cultura tradicional: les creences, supersticions, la bruixeria, i la màgia en el poble mallorquí.

A banda de la seva profunda coneixença al voltant de la cultura de Mallorca, Rafel és una persona molt activa a les xarxes socials, sobretot al seu perfil de Facebook, on publica interessants curiositats.

Aquesta conferència es farà el dilluns dia 11 d’octubre a les 20 hores a la sala La Fornal. L'entrada és gratuïta i no cal fer reserva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.