cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
18°

Zoo, Suc i Sopes i Verlaat, al concert Treu la Llengua de Menorca

187545

El Treu la Llengua de Joves de Mallorca per la Llengua arriba enguany a totes les illes, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern, amb grups d'arreu dels Països Catalans.

El primer dels concerts es va fer el 7 d'agost a Eivissa, amb l'actuació de Doctor Prats. El següent va ser el 22 d'agost a Bunyola, amb Oques Grasses, Xarxa, Es Gall de sa Pastera, Marala i Maria Hein. El 4 de setembre es farà a Formentera, on actuarà Manel. Pel que fa a Menorca, se celebrarà el 10 de setembre a sa Vinyeta (Ciutadella), amb les actuacions confirmades dels grups Zoo, Suc i Sopes i Verlaat. Hi haurà servei de transport Maó, Alaior, Mercadal i Ferreries.

La iniciativa s'ha fet en col·laboració amb entitats i institucions de cada illa. En el cas d'Eivissa, s'ha organitzat juntament amb l'Associació Vuit d'Agost i l'Ajuntament d'Eivissa, i hi ha col·laborat l'Institut d'Estudis Eivissencs. A Mallorca, s'ha coorganitzat amb Joves de Mallorca per la Llengua i la Plataforma per la Llengua, i en col·laboració amb l'Obra Cultural Balear, Manangelment i l'Ajuntament de Calvià. Quant a Formentera, s'organitza conjuntament amb el Consell Insular i l'Obra Cultural de Formentera. Finalment, en el concert de Menorca, hi participen el Consell Insular, InfoJove i l'entitat Més que Música.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.