algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

L'Ajuntament de Santanyí torna a convocar la Trobada de Pintors de Cala Figuera

Els dies 28 i 29 d'agost, el nucli costaner serà, una vegada més, font d'inspiració per a pintors amb la XXI Trobada de Pintors

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santanyí recuperarà enguany una de les cites més esperades del seu calendari d'activitats de l'estiu: la Trobada de Pintors de Cala Figuera, que el 2021 arriba a la seva vint-i-unena edició.

Per mor de les restriccions i la pandèmia, l'any passat es va decidir no convocar la trobada. Es tracta de dues jornades, dies 28 i 29 d'agost, en les quals es convida a tots els pintors que ho desitgin a anar al nucli costaner i que l'utilitzin d'inspiració per crear obres especialment per l'ocasió.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Santanyí, Ricarda Vicens, s'ha mostrat molt satisfeta de poder recuperar aquesta cita: «la Trobada de Pintors de Cala Figuera acabava de complir 20 anys i ens va saber molt de greu no poder-la celebrar el 2020. Per això, és una gran felicitat per l'Ajuntament poder tornar a obrir aquesta convocatòria una vegada més. Es tracta d'un espai d'encontre per artistes novells i experimentats perquè busquin la seva visió de 'sa cala', com tants i tants pintors ho han fet al llarg de la història».

La XXI Trobada de Pintors Santanyí 2021 se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 d'agost. Tots aquells que hi vulguin participar s'han d'inscriure a l'Oficina d'Informació Turística de Cala Figuera situada a la baixada del port entre les 9.00 h i les 13.00. Allà se'ls segellarà la tela, es pot utilitzar qualsevol tècnica i només es pot lliurar una obra per participant. Diumenge horabaixa s'exposaran totes les obres a l'esplanada del port, i després de dia 3 de setembre a dia 11 s'exposaran a la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.