algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 10.84°
10°

Joan Lacomba instal·la 'Sap que la soca més s'enfila com més endins pot arrelar' per celebrar els 50 anys de l'IES Berenguer d'Anoia

Aquest dimarts s'ha inaugurat la nova escultura de Joan Lacomba realitzada en commemoració del 50 aniversari de l'IES Berenguer d'Anoia d'Inca, del qual l'escultor, pintor i professor en va ser el primer director.

L'obra de Lacomba duu per títol uns versos del poema de Joan Alcover, 'La Balanguera', 'Sap que la soca més s'enfila com més endins pot arrelar', i s'ha instal·lat just a l'accés al centre educatiu. L'escultura té 6 metres d'altura i pesa 400 quilos i amb aquesta instal·lació, Lacomba ha volgut fer un reconeixement a tota la comunitat educativa que ha passat per l'institut al llarg de tots aquests anys.

L'IES Berenguer d'Anoia va ser inaugurat oficialment el 10 d'octubre de 1970, per la qual cosa, l'any passat es varen complir 50 anys d'existència que no varen poder celebrar-se amb tota l'extensió del programa previst, a causa de la pandèmia, i alguns dels actes s'han recuperat enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.