cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

'LOS40 Music Awards 2021' se celebraran a Palma

186055

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; el director de cadenes musicals de Prisa Radio, Vicente Argudo; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern, Iago Negueruela; i els batles d’Eivissa i Palma, Rafael Ruiz i José Hila, han presentat els actes organitzats per a «La semana de LOS40 x ILLES BALEARS». També hi han assistit el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra; la directora general de Turisme, Rosana Murillo; i el director de l’AETIB, Xisco Mateu.

Durant la setmana del 8 al 13 de novembre, se celebraran arreu de les Illes Balears actes, concerts i trobades amb artistes, que culminarà amb la gala musical de 'LOS40 Music Awards 2021' a Palma.

La presidenta Cladera ha manifestat que «des del Consell de Mallorca apostam per la música, els concerts i l'oci sa com una via per a allargar la temporada, que és el nostre objectiu. Enguany associam la marca Mallorca a una esdeveniment tan important com LOS40 per a demostrar-li al món, una vegada més, que som un destí segur i de qualitat».

La presidenta també considera que la música permetrà reforçar el vincle de Mallorca amb la gent jove, que «associarà la nostra illa amb la felicitat que li suposa veure i escoltar els seus ídols. Així, Mallorca formarà part d'una experiència que recordaran per sempre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep, fa mes de 2 anys

https://twitter.com/AssembSmallorcA/status/1416319626783469570?s=19

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente