algo de nubes
  • Màx: 16.71°
  • Mín: 7.61°
16°

S'ajorna la tercera edició del Treu la Llengua

185917

Amb motiu de la tercera edició del Treu la Llengua, els Joves de Mallorca per la Llengua havien organitzat, juntament amb la Direcció General de Política Lingüística i la Plataforma per la Llengua, un concert per al 24 de juliol al recinte firal el Molí (Calvià), amb Oques Grasses, Xarxa, Marala i Es Gall de sa Pastera.

Aquest dimecres han anunciat que el concert s'ajorna fins el 22 d'agost per la situació sanitària deguda a la pandèmia: «Ens sap molt de greu anunciar que el Treu la Llengua III s'ha d'ajornar per causes que, com ja sabeu, nosaltres mateixos no podem controlar. Enguany ha estat un any complicat, i tot i que la cosa està millorant, aquests dies tots hem vist com la pandèmia encara és una realitat, i per tant s'han d'adoptar mesures per aturar-la entre tots. Així doncs, amb les noves restriccions que s'han publicat en la darrera setmana ens és impossible seguir endavant amb l'acte dia 24».

Així, el concert continua en peu per a l'agost i amb els mateixos grups.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A, fa mes de 2 anys

Estic llegint noticies d’anul.lacions o ajornaments d’actes com el comunicat de Felanitx referent a les verbenes. La meva enhorabona pel seny! A jo m’ha tocat viure a Soller on l’Ajuntament esta anunciant concerts a Plaça els propers cap de setmana de Juliol!! Que volen que passi com a Menorca?? Hi ha 1 gram de seny a dins el consistori? No es un recinte tancat on es pugui controlar a la gent!!!

Valoració:1menosmas
Per Treure i girar, fa mes de 2 anys

Els joves treuen la llengua i una multitud de polítics i d'entrevistadors d'IB3, la giren.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente