bruma
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

L’OCB de Manacor recordarà la poesia de Miquel Àngel Riera en el proper Dilluns de l'Obra

185397

Dilluns que ve, 5 de juliol, a les 20 hores, el poeta Pere Rosselló Bover oferirà la conferència 'Miquel Àngel Riera i la literatura', que serà acompanyada d’un breu recital poètic i musical. Val a dir que, tant aquesta conferència, com la resta d’esdeveniments que l’OCB de Manacor realitzarà durant aquest juliol de 2021, es portaran a terme al pati lateral de la Torre dels Enagistes.

Pere Rosselló Bover (Palma, 1956) és poeta, narrador i crític literari. Es llicencià en Filosofia i Lletres (1978) i es doctorà en Filologia Catalana amb una tesi sobre l'obra de Salvador Galmés i Sanxo (1986).

És autor d'una extensa obra crítica, que inclou l'edició de l'obra completa de Miquel Àngel Riera i diversos volums de la Biblioteca d'Escriptors Mallorquins. Dirigeix l'edició de les Obres Completes de Gabriel Alomar i de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver. Ha tengut cura de l'edició de les Obres Completes de Salvador Galmés i Sanxo, així com d'obres de Rafel Ginard Bauçà, Miquel Forteza, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Baltasar Coll, Miquel Àngel Riera, Josep M. Llompart, etc. També ha elaborat diverses antologies de poesia catalana i de contes d'autors balears, que han estat traduïdes a diversos idiomes (castellà, anglès, francès, gallec, romanès i neerlandès). Ha estudiat també l'obra d'autors com Llorenç Villalonga, Bartomeu Fiol, Baltasar Porcel, Antoni Vidal Ferrando, etc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.